Sobre mi

ramon
Mag i il·lusionista. Em dedico a la màgia professional des de fa anys. Soc membre de l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Catalunya. Amb la meva companyia de màgia entretenim al nostre públic amb una barreja equilibrada de màgia i humor. Portem realitzades centenars d'actuacions en esdeveniments de tot tipus a teatres, pubs, restaurants, platós de televisió, hotels, festes majors, actes solidaris, etc.

 • 2013 - Primer premi de màgia de prop a la Fira de Màgia al Carrer de Montgai
 • 2010 - Guanyador d'un Record Guiness com a professor del taller de màgia simultània amb més participants del món
 • 2010 - Guanyador del concurs a nivell nacional de guions sobre màgia organitzat per Magos Artesanos i Xavier Tapias
 • 2008 - Nominat com a millor mag de Catalunya als premis nacionals TESPO
 • 2007 - Guanyador del concurs per aparèixer als extres del DVD de la pel·lícula El ilusionista

Comunions

  Especialistes en màgia infantil i familiar, animació i globoflexia.
  T'oferim:
 • Màgia familiar: l'espectacle més adequat per les comunions ! Dissenyat perquè en gaudiu alhora tant grans com petits. Comencem l'actuació durant els postres o cafès i durant una hora no parareu de riure i passar-vos-ho bé. L'últim joc el fem amb el nen o nena que fa la comunió perquè se senti protagonista d'un dia tant especial per ell i, un cop acabada l'actuació, farem globoflexia, regalant una figura feta amb globus per cada nen.
 • Màgia infantil: espectacle de màgia i animació destinat als més petits, per tenir-los entretinguts mentre els adults gaudeixen de la sobretaula tranquil·lament.
  Els espectacles inclouen equip de so de 300W, decoració d'escenari, micròfons sense fils, mag i ajudant, desplaçament, etc. Demana'ns pressupost sense compromís !


Casaments

OPCIÓ 1

Màgia al còctel de benvinguda: mentre els convidats van arribant i prenen els aperitius i algunes begudes tot esperant als nuvis es fa màgia de prop, perquè la sentin en primera persona.

OPCIÓ 2

Màgia de prop a la sobretaula: durant els postres i cafès servirem màgia per les taules personalitzant els efectes segons edat i desitjos dels convidats i fent figures de globus pels més petits.

OPCIÓ 3

Animació pels més petits: gaudiu de la festa mentre nosaltres ens encarreguem dels més petits amb un espectacle a la seva mida.

Altres celebracions

Màgia, humor i animació per tot tipus d'esdeveniments ! Que necessites ? Màgia per empreses, comiats de soltera, inauguracions de locals, esdeveniments, presentacions, tallers de màgia, festes majors i populars, convencions, fires, etc. T'oferim ...
 • Màgia per empreses: per festes corporatives, pel sopar de Nadal, esdeveniments de presentació de qualsevol tipus de producte (personalitzant l'actuació), animació i humor per convertir l'esdeveniment en un fet inoblidable.
 • Màgia de prop: en còctels i esdeveniments, realitzant un espectacle de petit format itinerant o fixe per tot tipus de públic.
 • Comiats de soltera: Màgia picant (o no) per tenir una festa diferent. Sorpreses màgiques i molta diversió.
 • Festes majors i fires: espectacles de gran format per gaudir-ne tant a teatres i sales com a l'exterior.
Qualsevol cosa que et passi pel cap: Demana'ns-la i ens adaptarem a les teves necessitats. No ens coneixes ??? Consulta les nostres referències !

Referències

Pau Vilanova i Vila-Abadal

Directiu en Cap de la Comissió Social del FC Barcelona

"M'agradaria felicitar-te per la fantàstica actuació que vas realitzar en el marc de la Trobada Mundial de Penyes de 2012. No vaig tenir l'oportunitat de poder acomiadar-me de tu en aquell moment, agrair-te la bona feina i comentar-te com de divertida i entretinguda va ser l'actuació.
Prego traslladis la nostra felicitació a la resta d'integrants del teu equip."

Pau Vilanova i Vila-Abadal
Directiu en Cap de la Comissió Social del FC Barcelona

Verónica Sanz

Clienta de Bodas.net

"El vaig contractar pel meu casament i va ser genial. 100% recomanable, encantador i divertit tant amb els adults com amb els nens. La gent al·lucinava amb els seus trucs i va donar un doble toc de màgia a l'esdeveniment. La globoflèxia pels nens va ser fantàstica i va agradar molt als més petits. Si podeu no dubteu en contractar-lo, val la pena."

Verónica Sanz
Clienta de Bodas.netContacta

 • 651.96.51.95
Truca'ns o contacta mitjançant aquest formulari

TOP